Ακόμη μια ανατροπή για τον ΠΑΟΚ

Με νίκη του ΠΑΟΚ (2-1) ολοκληρώθηκε ο αγώνας με τον Αστέρα Τρίπολης με την ομάδα του δικεφάλου να συνεχίζειτα θετικά αποτελέσματα.

Ο Γιώργος Δώνης παρέταξε τον ΠΑΟΚ με σύστημα 4-4-1-1. Κάτω από τα δοκάρια ο Γλύκος, δεξιά ο Αποστολόπουλος, αριστερά ο Λίνο και κεντρικό δίδυμο οι Κουμάλο και Κατσικάς. Στα χαφ οι Φωτάκης, Λαζάρ, Κάτσε και Σταφυλίδης ενώ λίγο πιο μπροστά ο Λόρενς πίσω από τον μοναδικό επιθετικό τον Αθανασιάδη. Εκτός του γηπέδου έμειναν οι Ρομπέρ, Γεωργιάδης και Ετό, ενώ απουσίαζαν από την αποστολή οι Βιβιάν, Γκαρσία και Σαλπιγγίδης.

Στην ομάδα του Αστέρα κάτω από τα δοκάρια βρισκόταν οι Πιπίνης, Σανκαρέ, Μπαρτολίνι και Τσαμπούρης στην άμυνα, Ουσέρο, Αλβάρες, Ράγιος και Ναβάρο στα χαφ και Ντε Μπλάσις πίσω από τον Περόνε. Ο Καλατζής ήταν τιμωρημένος, ενώ ο Χουανίτο και Μπακασέτας τέθηκαν εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού. Στις καθυστερήσεις ο Αστέρας Τρίπολης έμεινε με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Μπαρτολίνι και δεν μπόρεσε να απειλήσει.

Αυτή ήταν η τρίτη φετινή ανατροπή για τον Δικέφαλο στην έδρα του και το τέταρτο συνεχόμενο νικηφόρο σε όλες τις διοργανώσεις.