Εκτός ΝΔ ο Νίκος Κιουτσούκης

Εκτός του κόμματος έθεσε σήμερα η Επιτροπή Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας τον Νίκο Κιουτσούκη, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής και πρόεδρο της ΔΑΚΕ για τον ιδιωτικό τομέα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση η διαγραφή του συνδικαλιστή οφείλεται στη συμμετοχή του στις χθεσινές αποδοκιμασίες βουλευτών της ΝΔ.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση «ηγείτο ομάδος που αποδοκίμασε και προπηλάκισε βουλευτές της ΝΔ κατά την προσέλευσή τους στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ. Με την αντιδεοντολογική και αντικομματική συμπεριφορά του έθεσε εαυτόν εκτός κόμματος».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, αναφερόμενος στη διαμαρτυρία μελών της ΔΑΚΕ, χθες το βράδυ, έξω από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε: “Άλλο είναι η γνήσια αγωνία των βουλευτών κι άλλο μία συγκέντρωση διαμαρτυρίας σε εισαγωγικά, για την οποία έγινε μεγάλη κινητοποίηση με φτωχά - θα έλεγα- αποτελέσματα”. Σε ερώτηση για τη στάση του προέδρου της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα Νίκου Κουτσιούκη, απάντησε: “Να αποφασίσει ο κ. Κουτσιούκης αν είναι ΝΔ ή όχι”.