Σύρος προωθούσε αλλοδαπούς ομοεθνείς του από τα σύνορα

Σύρος, που προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις ομοεθνείς του λαθρομετανάστες, συνελήφθη σε επαρχιακή οδό του Διδυμοτείχου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδα και Διδυμοτείχου και του Τμήματος Τροχαίας Ορεστιάδας.

Συγκεκριμένα, στον βόρειο κόμβο Διδυμοτείχου της Εθνικής Οδού, οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στον 31χρονο ο οποίος οδηγούσε αυτοκίνητο με βέλγικες πινακίδες, προκειμένου να ακινητοποιήσει το όχημα του, αλλά αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς, σύμφωνα με το thrakinea.

Λίγο πιο κάτω οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποίησουν το αυτοκίνητο, ενώ, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στο εσωτερικό του, διαπίστωσαν ότι ο 31χρονος, προωθούσε, στην ενδοχώρα, τους λαθρομετανάστες.

Αναλυτικά κατασχέθηκαν: ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το χρηματικό ποσό των 240 Ευρώ, 95 λίρες Τουρκίας, 120 κορόνες Σουηδίας, τρία κινητά τηλέφωνα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας.