«Δέχομαι συκοφαντικές επιθέσεις ψεύδους από συμφέροντα»

«Δυσώδεις και συκοφαντικές επιθέσεις ψεύδους», από «τοπικά και αλλοδαπά κέντρα συμφερόντων που διατηρούν ύποπτες διασυνδέσεις με το κράτος και τις ιδιωτικές αγορές». Με αυτό τον τρόπο περιγράφει ο Άκης Τσοχατζόπουλος πληροφορίες, όσον αφορά στοιχεία των ανακριτών που εμπλέκουν άλλες δέκα εταιρίες στην υπόθεση της διακίνησης «μαύρου» πολιτικού χρήματος, από δωροδοκίες για εξοπλιστικά προγράμματα.

Ο πρώην υπουργός δηλώνει ότι δεν έχει οποιαδήποτε σχέση με εταιρίες και τη δραστηριότητά τους, ενώ επισημαίνει στη δήλωσή του ότι «ψεύδονται, συκοφαντούν και λασπολογούν» όσοι υποστηρίζουν το αντίθετο.

Μάλιστα, καταγγέλλει όσους ευθύνονται για αυτές τις πληροφορίες που διαδίδονται, οι οποίες, όπως λέει, εξυπηρετούν πολιτικές σκοπιμότητες.

«Καταγγέλλω δημόσια αυτά τα τοπικά και αλλοδαπά κέντρα συμφερόντων, που διατηρούν ύποπτες διασυνδέσεις με το Κράτος και τις ιδιωτικές αγορές. Ζήτησα από τους δικηγόρους μου, από εδώ και στο εξής, να βρίσκονται σε ετοιμότητα για άμεση προσφυγή στη Δικαιοσύνη απέναντι σε όλες τις δυσώδεις και συκοφαντικές επιθέσεις ψεύδους τις οποίες δέχομαι», καταλήγει.