Το σκυλάκι που κακοποίησαν οι φαντάροι έχει όνομα και ιδιοκτήτη

Το σκυλάκι που κακοποίησαν οι φαντάροι έχει όνομα και ιδιοκτήτη

Τελικά η «Μούργα» δεν ήταν αδέσποτο αλλά είχε χαθεί το καλοκαίρι

Δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του ένας κυνηγός από τη Θεσπρωτία όταν είδε το βίντεο με την κακοκοίηση σκυλιού από φαντάρους σε στρατόπεδο της Κόνιτσας στην τηλεόραση. Το σκυλάκι δεν ήταν ένα αδέσποτο, όπως έλεγαν τα ρεπορτάζ, αλλά η αγαπημένη του «Μούργα», το σκυλί του που είχε χαθεί το καλοκαίρι στην περιοχή.

Σύμφωνα με το epirus-tv-news.gr, που επικοινώνησε με το αφεντικό του ,τον κ.Γιώργο, το καλοκαίρι λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε έδωσε τον σκύλο στον ανιψιό του που διατηρεί κτηνοτροφική μονάδα  στην ευρύτερη περιοχή του Πληκατίου, να το κρατήσει  μαζί με τα υπόλοιπα ζώα.

Κάποια στιγμή ,άγνωστο πως ,η Μούργα  βγήκε έξω από το χώρο των κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων του ανιψιού του και άρχισε η περιπλάνησή της στο Πληκάτι και ενίοτε και στο στρατόπεδο.
Ο κ.Γιώργος  απαρηγόρητος πίστεψε πως τη Μούργα του μπορεί να την είχαν πιάσει λύκοι ,αφού μετά από πολλές μέρες αναζήτησης, δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν τα ίχνη της. Βλέποντας χθες  το επίμαχο βίντεο αδυνατούσε να πιστέψει πως το σκυλάκι που συγκλόνισε το πανελλήνιο ήταν η Μούργα του που την αναζητούσε τόσο καιρό!

Η Μούργα, το σκυλάκι που συγκίνησε όλη την Ελλάδα

«Έχω άλλα δύο σκυλιά, το ένα μάλιστα αδερφάκι της, που  περιμένουν μαζί με  όλη την οικογένειά μου να υποδεχτούμε όσο γίνεται πιο σύντομα  και πάλι  πίσω τη Μούργα μας  .Αν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες θα πάω πιθανότατα αύριο στο Πληκάτι για να την πάρω  και πάλι στο σπίτι της» είπε ο ιδιοκτήτης της Μούργας.