Αυθεντικές pub στην Αθήνα

Μπύρα, ουίσκι και γευστικοί μεζέδες οι πρωταγωνιστές της βραδιάς

Έξι αυθεντικές pub στην πόλη, σας δίνουν τη δυνατότητα να ταξιδέψετε στην Ιρλανδία, τη Σκωτία και την Αγγλία, μέσα από ένα μπουκάλι μπύρας ή ένα ποτήρι ουίσκι. Με βασικά χαρακτηριστικά τους το ξύλινο στοιχείο, την χαλαρή ατμόσφαιρα και το φιλικό περιβάλλον, σας προσκαλούν να ζήσετε αυθεντικές στιγμές. Και μπορεί να βρίσκονται μακριά από τις γενέτειρες χώρες των pubs, ωστόσο τόσο κοντά και μέσα στη φιλοσοφία τους. Στα συν, βέβαια, και οι προσεγμένες προτάσεις των καταλόγων τους συμπληρώνουν ιδανικά την εμπειρία σας. Καλή διασκέδαση λοιπόν!

Γράφει η Ελπίδα Πιτάκη

  • Molly Malone's

Στην περιοχή της Γλυφάδας θα βρείτε αυτή την ιρλανδική παμπ με νόστιμες γευστικές προτάσεις, μπύρες, ουίσκι και άφθονο κέφι, σε ένα ζεστό, φιλόξενο μαγαζί. Αν είστε λάτρεις της μπύρας και της ιρλανδικής κουλτούρας, το Molly Malone's είναι ένα μαγαζί που πρέπει να επισκεφτείτε οπωσδήποτε. Είναι ίσως ο μόνος αυθεντικός εκπρόσωπος του είδους στην Αθήνα, με κατάλογο που ικανοποιεί κάθε προσδοκία. Ποικιλία γευστικών προτάσεων όπως, πατέ συκωτιού, fish & chips, κλασικά νάτσος, επιλογές από ιρλανδικά ουίσκι και ασυνήθιστες μπύρες. Διοργανώνονται και βραδιές με live μουσική.

Info

Γιαννιτσοπούλου 8, Γλυφάδα, τηλ. 210 8944247

  • Silly Wizards

Οι συστάσεις είναι περιττές για μία από τις πιο φημισμένες pub της πόλης. Η Silly Wizards, αποτελεί σταθερή αξία για τους λάτρεις της μπύρας και όχι μόνο, καθώς και σημείο αναφοράς για την Αγία Παρασκευή. Με δυνατό ατού του την φιλική ατμόσφαιρα και το όμορφα διαμορφωμένο περιβάλλον της, η pub διαθέτει ένα ενημερωμένο μενού με γευστικές προτάσεις όπως σπιτική πατατοσαλάτα, τραγανές ροδέλες κρεμμυδιού με αρωματικά, πικάντικα κεμπαπάκια με σπιτική σος γιαουρτιού, μεξικάνικα νάτσος με κιμά, σπιτικό σνίτσελ, ζουμερό burger κ.α. Στα συν, φυσικά, η διοργάνωση επιτυχημένων live events.

Info

Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινά: από τις 17.00

Πελοποννήσου 79, Αγία Παρασκευή, τηλ. 210 6543908, facebook page