ΠΑΣΟΚ για «Ομάδας Αλήθειας»: «Mισθοφορικά τάγματα γκεμπελίσκων βυθίζουν την πολιτική ζωή στον βούρκο» Επίθεση της Χαριλάου Τρικούπη στον πρωθυπουργό για ανάρτηση της εν λόγω διαδικτυακής ομάδας για τον Νίκο Ανδρουλάκη και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης
ΠΑΣΟΚ: «Μαγική εικόνα η κατάσταση στην Παιδεία που παρουσίασε ο πρωθυπουργός» «Δεν αποτελεί έκπληξη ότι δεν υπήρξε καμία αναφορά στο τραγικό, όπως αποδεικνύεται, εγχείρημα της ίδρυσης μη κρατικών "μη κερδοσκοπικών" παραρτημάτων ξένων πανεπιστημίων στη χώρα»
Σπυρόπουλος: «Η ΝΔ είναι η πρώτη κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης που δεν έχει πρόγραμμα περιφερειακής ανάπτυξης» «Δυστυχώς, τα τελευταία έξι χρόνια με την κυβέρνηση της ΝΔ δεν υπάρχει καμία απολύτως πρωτοβουλία για το δημογραφικό πρόβλημα»
ΣΥΡΙΖΑ: «Ο κ. Μητσοτάκης κάνει εξαγγελίες που αποδεικνύουν ότι δεν έχει τον παραμικρό σχεδιασμό» Σχόλιο της Κουμουνδούρου για τις επισκέψεις του πρωθυπουργού στα υπουργεία
Κυρανάκης: «Όχι μόνο δεν καταργούνται οι δυο μηχανοδηγοί αλλά προσθέτουμε και κάμερα στην καμπίνα» «Πάμε σε πρόσβαση σε στοιχεία την στιγμή που πρέπει και όχι διαπιστωτικά αφού συμβεί κάτι κακό»
Μητσοτάκης από το υπουργείο Παιδείας: Όποιος αρνείται επί της αρχής να αξιολογηθεί δεν έχει θέση στο δημόσιο σύστημα εκπαίδευσης Eξετάζονται προτάσεις για μείωση της ύλης, είπε ο πρωθυπουργός
Μαρινάκης: Αυτοδιοικητικές εκλογές σε έναν γύρο «Η αυτοδυναμία ή τέλος πάντων το οποιοδήποτε αποτέλεσμα είναι στα χέρια μόνο του ελληνικού λαού»
Χρυσοχοΐδης για Εξάρχεια: Η απαγόρευση εκδηλώσεων ισχύει μόνο για την παράνομη κατάληψη του «Εξωστρεφή» «Δεν έχω καμιά διάθεση να απαγορεύσω καμιά συγκέντρωση»
Γέννησε η Δόμνα Μιχαηλίδου – Έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι Το απόγευμα της Πέμπτης 24 Απριλίου
Μητσοτάκης: Νομοθετική ρύθμιση για αυτόματη αναγνώριση ειδικότητας και εξειδίκευσης σε γιατρούς που την έχουν αποκτήσει στις ΗΠΑ «Θέλουμε οι επιστήμονες να μπορούν να δουν το μέλλον τους στην πατρίδα μας»
Χακάν Φιντάν: «Δεν θα επιτρέψουμε κανένα τετελεσμένο γεγονός στην Κύπρο, στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο» Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών για τον Θαλάσσιο Χωροταξικό Σχεδιασμό της Ελλάδας στη συνάντησή του με τον Νορβηγό ομόλογό του
Τα κενά της αντιπυρικής προστασίας επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ Με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας
Φάμελλος: «Η κυβέρνηση προσπαθεί με επιδόματα να αντιμετωπίσει την δημοσκοπική πτώση» «Το θηριώδες πλεόνασμα των 11,5 δισεκατομμυρίων ευρώ υποχρέωσε τον κ. Μητσοτάκη να αποκαλύψει τις ευθύνες του»
Τσουκαλάς: Η πολιτική της κυβέρνησης θυμίζει τα χωριά Ποτέμκιν – Παρουσιάζει ένα πλαστό σκηνικό ευημερίας «Προφανώς έχουν μια λογική επικοινωνιακή»
Μαρινάκης: «Η αντιπολίτευση είτε ζητάει να μην πληρώσουμε τα δάνειά μας, είτε κοροϊδεύει τον κόσμο» Τι είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για το πλεόνασμα ύψους 11,4 δισ. ευρώ και τις παροχές ύψους 1,1 δίσ. ευρώ της κυβέρνησης
Μητσοτάκης: «Τιμούμε τη μνήμη 1,5 εκατομμυρίων θυμάτων της Αρμενικής Γενοκτονίας» «Μένουμε σε επαγρύπνηση απέναντι σε κάθε μορφή βίας και μισαλλοδοξίας» τονίζει ο πρωθυπουργός για τα 110 χρόνια της θλιβερής επετείου
Νέες προκλήσεις του Μίτσκοσκι: «Το μακεδονικό ζήτημα δεν έχει κλείσει και θα τεθεί κάποια στιγμή στο τραπέζι των παγκόσμιων μεγάλων δυνάμεων» Ο Σκοπιανός πρωθυπουργός αποκαλεί συστηματικά τη χώρα του ως «Μακεδονία»
ΠΑΣΟΚ: Η Πολιτική Προστασία δεν είναι υπόθεση εντυπώσεων και τηλεοπτικών πλάνων Σχόλιο της Χαριλάου Τρικούπη για την επίσκεψη και τις δηλώσεις του πρωθυποπουργού στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας
Χατζηδάκης: Προτιμά η αντιπολίτευση να συνεχίζεται η φοροδιαφυγή και να μην υπάρχουν πόροι για τους ευάλωτους; «Μεταξύ του να είμαι προσωρινά δημοφιλής και του να δέχομαι κριτική αλλά να υπάρχει αποτέλεσμα, προτιμώ το δεύτερο»
O Μητσοτάκης στο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας: Παράταση 45 ημερών της προθεσμίας για καθαρισμό οικοπέδων «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τα χειρότερα δυνατά σενάρια» είπε ο πρωθυπουργός
Ζαχαράκη: Η Ομάδα Αλήθειας δεν είχε καμία οργανική σχέση με τη ΝΔ Τι είπε για τα Ωνάσεια και τα Πειραματικά σχολεία
Θεοδωρικάκος: Η αντιπολίτευση της Μεγάλης Εβδομάδας τελείωσε, υπάρχει μια κυβέρνηση που δουλεύει με σχέδιο και επιστρέφει μέρισμα ανάπτυξης σε όσους δοκιμάζονται Ο υπουργός Ανάπτυξης επισήμανε ότι τα μέτρα ανακοινώθηκαν τώρα γιατί τώρα ανακοινώθηκε το πλεόνασμα που επιτεύχθηκε
Κοντογεώργης: Τον Σεπτέμβρη θα έχουμε σημαντικές φοροαπαλλαγές που θα αφορούν τη μεσαία τάξη «Κάνουμε τις πρώτες ενέργειες για να μεγαλώσει η προσφορά κατοικιών»
Κυριάκος Πιερρακάκης: Η Ελλάδα θα αποπληρώσει δέκα χρόνια νωρίτερα τα δάνεια του πρώτου Μνημονίου «Εάν συνεχίσουμε με τις ίδιες επιδόσεις, δεν θα είμαστε η πιο χρεωμένη χώρα στην Ευρώπη»
ΣΥΡΙΖΑ: Ψηφιακό φιάσκο της ΝΔ το σκάνδαλο διαρροής προσωπικών δεδομένων «Το επιτελικό κράτος της Νέας Δημοκρατίας δεν είναι απλώς ανεπαρκές στην προστασία των ψηφιακών υποδομών, αλλά επικίνδυνα αδιάφορο»