Ανάκληση Suzuki Address 110 λόγω λαμπτήρα

Πρόγραμμα ανάκλησης για το Address 110 λόγω ελαττωματικού εμπρόσθιου λαμπτήρα εκτελεί η ελληνική αντιπροσωπεία της Suzuki

Στην ανάκληση του Suzuki Address 110 προχωρά η ελληνική αντιπροσωπεία Σφακιανάκης A.Ε.Β.E. σε συνεργασία µε το Τµήµα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της ∆ιεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας.

Ειδικότερα, η ανάκληση αφορά 258 scooters, µε αριθµούς πλαισίου από MH8DE111100102371 έως MH8DE111100105781, παραγωγής από τον Ιανουάριο έως τον Οκτώβριο του 2015.

Στα επηρεαζόµενα μοντέλα, ακατάλληλο υλικό, το οποίο χρησιµοποιήθηκε για το νήµα του λαµπτήρα του προβολέα κατά την παραγωγική διαδικασία, µείωσε την αντοχή του νήµατος πυρακτώσεως. Το νήµα κατά την διάρκεια της χρήσης µπορεί να κοπεί εξαιτίας των κραδασµών. Σε περίπτωση που το νήµα έλθει σε επαφή µε τα γειωµένα εξαρτήµατα, η ασφάλεια µπορεί να κοπεί, ενώ σε ακραία περίπτωση µπορεί να προκληθεί διακοπή λειτουργίας του κινητήρα κατά την οδήγηση. Μέχρι στιγµής δεν έχει αναφερθεί καµία περίπτωση ατυχήµατος, που να σχετίζεται µε το συγκεκριµένο θέµα.

Οι ιδιοκτήτες του εν λόγω scooter, θα ενηµερωθούν εγγράφως µέσω συστηµένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτηµένων Επισκευαστών μοτοσικλετών Suzuki σε όλη την Ελλάδα, για να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες στο όχηµά τους, χωρίς καµία οικονοµική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά µε την 24ωρη γραµµή Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας Σφακιανάκης A.Ε.Β.E. στο τηλέφωνο 210-9988168

Πηγή: mototriti.gr