Χώρισαν μετά από τέσσερα χρόνια ο Θέμης Αδαμαντίδης και η Βαρβάρα Κίρκη – «Να είναι ευτυχισμένος, αλλά μακριά από μένα»

Χώρισαν μετά από τέσσερα χρόνια ο Θέμης Αδαμαντίδης και η Βαρβάρα Κίρκη – «Να είναι ευτυχισμένος, αλλά μακριά από μένα»

Όσα δήλωσε η πρώην σύντροφος του τραγουδιστή

Ο Θέμης Αδαμαντίδης και η Βαρβάρα Κίρκη χώρισαν μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε η πρώην σύντροφος του τραγουδιστή με δηλώσεις της στην εφημερίδα «ON Time».

Το ζευγάρι τράβηξε χωριστούς δρόμους πρόσφατα, με τον Θέμη Αδαμαντίδη να έχει μετακομίσει από το σπίτι που συζούσαν στην Αργυρούπολη. Σημειώνεται ότι η τελευταία κοινή έξοδος του ζευγαριού ήταν στις 16 Αυγούστου στην Κύπρο, όπου ο τραγουδιστής είχε συναυλία και η Βαρβάρα Κίρκη τον είχε ακολουθήσει, όπως και στις περισσότερες εμφανίσεις του.

Η Βαρβάρα Κίρκη δήλωσε στη Σάσα Σταμάτη: «Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Όντως, δεν είμαστε πλέον ζευγάρι με τον Θέμη. Δεν μένουμε πλέον μαζί. Έχουμε χαράξει διαφορετικούς δρόμους. Αυτή τη φορά ο χωρισμός είναι οριστικός. Εγώ κρατάω από τον Θέμη μόνο τις καλές στιγμές. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Κλείνοντας, θέλω να πω να είναι καλά, να είναι ευτυχισμένος και να προσέχει την υγεία του. Να είναι ευτυχισμένος αλλά μακριά από μένα. Η μόνη εκκρεμότητα που έχουμε είναι να έρθει να πάρει από το σπίτι τα προσωπικά του αντικείμενα, κάτι για το οποίο τον έχω ειδοποιήσει».

Να θυμίσουμε ότι το καλοκαίρι του 2022 έγινε γνωστή η είδηση για τη μήνυση της Βαρβάρας Κίρκη κατά του Θέμη Αδαμαντίδη για ξυλοδαρμό, ενώ ακολούθησε και μήνυση του Θέμη Αδαμαντίδη. Το ζευγάρι ένα μήνα μετά ήταν και πάλι μαζί. Μετά την επανασύνδεση απέσυραν τις μηνύσεις. Εκκρεμεί, όμως, η κατηγορία κατά του Θέμη Αδαμαντίδη για ενδοοικογενειακή βία καθώς η συγκεκριμένη διώκεται αυτεπαγγέλτως. Η εκδίκαση της υπόθεσης έχει οριστεί για τον Σεπτέμβριο.