Έβγαλε τα μάτια και κατακρεούργησε τη 17χρονη αδελφή της

Το άψυχο σώμα της άτυχης κοπέλας έφερε 140 μαχαιριές

Ένα σοκαριστικό έγκλημα ήρθε στο φως στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας. Θύμα είναι η 17χρονη Stefania Dubrovina, μοντέλο στο επάγγελμα την οποία δολοφόνησε άγρια η ίδια η 19χρονη αδελφή της, Elizaveta.

Τα στοιχεία για το έγκλημα σοκάρουν: το άψυχο σώμα της νεαρής κοπέλας βρέθηκε στο διαμέρισμα ενός 42χρονου άνδρα στην Αγία Πετρούπολη. Η δολοφόνος της είχε βγάλει τα μάτια και την κατακρεούργησε με 140 μαχαιριές!  

Όπως μεταδίδει η ρωσική εφημερίδα Komsomolskaya Pravda, τα δυο κορίτσια διασκέδαζαν στο διαμέρισμα ενός μεγαλύτερου άντρα και κάποια στιγμή αφού ξέμειναν από αλκοόλ, ο τελευταίος βρήκε από το σπίτι προκειμένου να φέρει προμήθειες. Τότε, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, 19χρονη που βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών, επιτέθηκε στην μικρότερη αδελφή της με βίαιο τρόπο. Πληροφορίες θέλουν την 19χρονη, να ζήλευε παθολογικά την άτυχη 17χρονη η οποία ήταν γνωστό μοντέλο στην Α. Πετρούπολη.

«Ξέρω την Stefania πάνω από δυο χρόνια. Ήταν μοντέλο και ένα ελκυστικό μοντέλο που λάμβανε μέρος στα σόου μου», είπε ο 43χρονος Stas Baretsky, από το χώρο της μόδας, στην εφημερίδα.