KARCHER: Για τη στάχτη στο τζάκι, μη σας ρίχνουν στάχτη στα μάτια!

Η Νο1 λύση είναι Kӓrcher!

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD. Best in class. Best everywhere!

Όσο ευχάριστη είναι η ατμόσφαιρα και η ζεστασιά του τζακιού κατά τους χειμερινούς μήνες, άλλο τόσο μπελάς είναι ο απαραίτητος καθαρισμός της στάχτης του. Αν αναζητάτε την καλύτερη επιλογή για αυτό το πρόβλημα, μην παρασυρθείτε σε ...μέσες λύσεις, επιλέξτε την κορυφαία, επιλέξτε μία σκούπα πολλαπλών εφαρμογών WD με το φίλτρο στάχτης της Kӓrcher. Η πλούσια γκάμα αυτής της κατηγορίας σάς εξασφαλίζει ότι θα βρείτε αυτό που ακριβώς χρειάζεστε, στην τιμή ακριβώς που επιθυμείτε.

Οι σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD δεν συγκρίνονται με καμία άλλη επιλογή για πάρα πολλούς λόγους. Κατ’ αρχάς, η κορυφαία τεχνολογία Karcher έχει εξελίξει τις σκούπες αυτές ώστε να επιτυγχάνουν ξηρή και υγρή αναρρόφηση χωρίς αλλαγή φίλτρου, με μοναδική δύναμη και αποτελεσματικότητα αλλά και ταυτόχρονα με τη μέγιστη συγκριτικά οικονομία ρεύματος. Η πολυμήχανη φύση τους δεν περιορίζεται στην απομάκρυνση της στάχτης από το τζάκι ή στις κλασικές αποστολές μίας κοινής σκούπας. Αποδίδουν εντυπωσιακά και στον καθαρισμό νερών, γυαλιών, χώματος, λάσπης, φύλλων ακόμα και μπαζών! Η αντοχή τους, ακόμα και στις πιο δύσκολες αποστολές, είναι απαράμιλλη. Είναι άλλωστε μέλη της οικογένειας μηχανημάτων Karcher. Τέλος, η επιστημονικά μελετημένη εργονομία τους τις κάνει κυριολεκτικά το δεξί σας χέρι όχι μόνο για το σπίτι, αλλά και για να καθαρίσετε σχεδόν τα πάντα στο αυτοκίνητο, το γκαράζ, το εργαστήριο ή την αποθήκη σας.

Η επιλογή μίας σκούπας πολλαπλών εφαρμογών WD από την Karcher, θα προστεθεί σίγουρα στις καλύτερες που έχετε κάνει. Όχι μόνο για το γεγονός ότι θα ανταποκριθεί στην υπόσχεση υπεροχής που τη συνοδεύει. Αλλά και γιατί σε όποια περίπτωση χρειαστείτε την υποστήριξη της Karcher για τη σκούπα σας, η Karcher θα είναι δίπλα σας με συνέπεια, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα που θα σας εντυπωσιάσουν.

Αυτόν τον Χειμώνα, λοιπόν, χαρείτε το τζάκι σας χωρίς έγνοιες για το καθάρισμά του, απολαύστε τους χώρους του σπιτιού σας και όχι μόνο πιο καθαρούς από ποτέ, κι όλα τα παραπάνω, κάνοντας μία κορυφαία επιλογή. Διαλέγοντας μία σκούπα πολλαπλών εφαρμογών WD της Karcher.

Δείτε το video  

 

 
Βρείτε περισσότερες συμβουλές καθαρισμού από την Karcher

   Karcher Greece

     

Karcher Greece



     

www.karcher.gr